Skip to main content

Κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress

Γιατί Επιλέγουμε Κατασκευή Ιστοσελίδας σε WordPress

Το WordPress αποτελεί την πιο αξιόπιστη και δημοφιλή πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων στον κόσμο.

Προσφέρει απίστευτη ευελιξία, ασφάλεια, και εύκολη διαχείριση για τους πελάτες μας.

Επιπλέον, η ενεργή κοινότητα και η πληθώρα πρόσθετων (plugins) που μπορεί να βρει κανείς επιτρέπουν ατελείωτες δυνατότητες.

Οι ταχύτητες φόρτωσης της ιστοσελίδας που μπορούν να επιτευχθούν με την χρήση του WordPress προσφέρουν ένα ισχυρό σήμα στην Google για να ανεβάσει την σελίδα ψηλά στις αναζητήσεις!

Κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress

Τι προσφέρουμε

Σχεδιασμό Εξατομικευμένου Θέματος

Δημιουργούμε προσαρμοσμένα θέματα WordPress που ανταποκρίνονται στην ταυτότητα και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Κάθε ιστοσελίδα μας είναι μοναδική και εντυπωσιακή.

Προσαρμογή και Ανάπτυξη Λειτουργικότητας

Εξειδικευόμαστε στην προσαρμογή του WordPress για να παρέχει τις λειτουργίες που ακριβώς χρειάζεστε. Είτε πρόκειται για e-commerce, blogs, portfolios ή άλλες ανάγκες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας και της ταχύτητας στον κόσμο του web. Εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές για να προστατεύσουμε τις ιστοσελίδες μας και να εξασφαλίσουμε ασύγκριτη απόδοση.

Διαχείριση Περιεχομένου

Παρέχουμε εκπληκτικές υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου, βοηθώντας σας να διατηρήσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ενημερωμένο και ενδιαφέρον.

Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο που προσφέρουμε

Συμβουλευτική

Συνεργαζόμαστε και σας συμβουλεύουμε για μια πιο αποτελεσματική παρουσίαση προϊόντων ή υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε ελκυστικές εικόνες και προσεγμένο περιεχόμενο. Δίνουμε έμφαση στα πλεονεκτήματα για τον πελάτη και χρησημοποιούμε σαφή CTAs (Call-To-Actions).

Βελτιστοποίηση – SEO

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι μια στρατηγική και σύνολο πρακτικών που χρησιμοποιούνται στον κόσμο του διαδικτύου για να βελτιστοποιήσουν την ορατότητα μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, το Bing και το Yahoo. Ο στόχος του SEO είναι να κατατάξει μια ιστοσελίδα ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Βελτιστοποίηση – Ταχύτητα Φόρτωσης

Η βελτιστοποίηση περιλαμβάνει συμπίεση εικόνων, χρήση κρυφών συνδέσμων (CDN), ελαχιστοποίηση αιτημάτων HTTP, καθαρό κώδικα HTML/CSS, εκμετάλλευση browser caching, και αποφυγή περιττών JavaScript. Η βελτιστοποίηση βοηθά στην επίτευξη γρήγορων φορτώσεων, βελτιώνει την SEO, και διασφαλίζει ικανοποιημένους χρήστες.

Ασφάλεια

Η εγκατάσταση και ρύθμιση ενός πακέτου ασφαλείας για τον ιστότοπό σας είναι κρίσιμη για την προστασία από επιθέσεις και κινδύνους. Εγκαθιστούμε αξιόπιστα πρόσθετα ασφαλείας, σύγχρονες μεθόδους πρόσβασης, και προγραμματίζουμε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Στη συνέχεια, παρακολουθούμε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και ενημερώνουμε το λογισμικό μας για να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα ασφαλή.

Εγκατάσταση κώδικα για Google Analytics και Search Console

Η εγκατάσταση του κώδικα Google Analytics και του Google Search Console είναι ουσιώδης για την παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της απόδοσης της ιστοσελίδας σας. Πρώτα, δημιουργούμε λογαριασμούς στις πλατφόρμες Google, στη συνέχεια, ενσωματώνουμε τους αντίστοιχους κώδικες στον κώδικα HTML της ιστοσελίδας. Αυτές οι εργασίες επιτρέπουν παρακολούθηση, ανάλυση και βελτίωση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

Άλλες Δυνατότητες Κατασκευής Ιστοσελίδας

Η ομάδα της WebGear διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές, οι οποίοι αναλαμβάνουν την Κατασκευή Ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας και άλλες διαθέσιμες τεχνολογίες, όπως: